Castiguri din web design cu It Exclusiv

, Castiguri din web design cu It Exclusiv

Internetul ofera o varietate de joburi pentru web designeri, insa cam cat poate face un web designer in particular si cat de mult ii convine sa lucreze pe piata din Romania? Atunci cand te vei decide sa lucrezi sau nu pe cont propriu, primul lucru care iti vine in minte sunt banii, salariul pe care il vei face din asta. Sumele de bani pe care le castiga un web designer independent – freelancer sunt mai mari in cazul acesta decat daca ar lucra pentru o firma cum ar fi It Exclusiv?

Aceasta nu este o intrebare simpla pentru care poti gasi un raspund rapid fara a avea mai multe variante din care sa alegi. Daca locuiesti intr-o zona in care web designul este relativ o nisa noua sau nu este prea multa lume care sa faca asa ceva, atunci ai putea deveni o competitie serioasa pentru firme mai mari din domeniu.

Companiile mai mari ofera posibilitatea detinerii unei echipe de oameni care sa stea langa tine, sa te indrume, sa-ti fie alaturi, insa multe companii nu vor angaja o persoana noua asa din prima, chiar daca este buna pe domeniu, decat daca este It Exclusiv. Acest site web de creare de magazine online, de web design si de optimizare da sansa tuturor programatorilor pasionati sa se angajeze intr-un domeniu nou si receptiv, in care este nevoie de persoane deschise la minte, talentate si pasionate de ceea ce fac si de domeniul online, dar de asemenea ofera si salarii motivante.

Doar cu ceva timp in urma, Internetul a fost un loc foarte diferit fata de ceea ce este in ziua de azi. Nu era atat de neobisnuit sa intri pe un site cu un fundal colorat si cu text stralucitor, cu mici reclame care mai apareau pe ici pe colo. Cateva fisiere GIF animate erau aruncate peste tot pe pagina si totul arata foarte urat chiar. Acum nu se mai pune problema de asa ceva. Toata lumea care este angajata pe un post de web designer stie sa schimbe fata site-urilor web, sa se ocupe de interfata friendly cu vizitatorii si sa optimizeze mereu dupa ultimele schimbari in materie de SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.