Calmul marii si linistea cerului la mana ta. Zilele in autoizolare mai placute cu bratarile OldSkipper

, Calmul marii si linistea cerului la mana ta. Zilele in autoizolare mai placute cu bratarile OldSkipper

Parca zilele nu au trecut niciodata mai greu ca acum. Simt asta cu totii si mai ales cei care sunt in auto-izolare, alaturi de partener sau de familie, de copii. Fiecare se orienteaza dupa activitati care promit sa alunge plictiseala si sa aduca armonia in case. Orice poate sustine linistea caminului, atmosfera calda, detensionata este binevenit.

Este perioada in care unii citesc despre terapia culorilor spre exemplu, despre cum poate aceasta influenta starea de spirit, cum poate induce calmul, relaxarea. Se stie ca in acest an culoarea vedeta este albastru. Parca nici nu se putea mai bine. O recunoastem dupa efectele benefice pe care le are asupra noastra. Ne aminteste de mare, de albastrul cerului. Atat pentru starile de acest fel pe care le induce, dar si pentru ca este o culoare placuta, care inspira, Old Skipper – magazin autohton de bratari – vine cu solutii care te pot ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada.

Bratarile Old Skipper – echilibrul intre minte si corp

Vibrante sau calme, tonurile de albastru ce definesc numeroase bratari ce stau sub semnatura Old Skipper imbie la relaxare, la detasare de la stres, anxietate si neliniste. Sunt accesorii, dar nu de orice fel. Confectionate din franghie nautica sau piele naturala, acestea rezista timp indelungat. Pot deveni insotitoare permanente pentru tine, in culoare albastra fiind sau orice nuanta preferi. Le gasesti si in combinatii duo interesante. Inchiderea lor se face prin ancora, brida sau alte sisteme de inchidere, precum un avion sau o janta auto, de exemplu.

Starile de anxietate, plictiseala, toate pot fi mai usor combatute cu bratara potrivita. Culoarea albastru este preferata in mod deosebit pentru efectele terapeutice pe care le are asupra mintii, pentru echilibrul redat.

Simple si elegante, aceste bratari nautice sau din orice alta categorie sustin psihicul, imbiindu-l sa se detaseze de stres si griji, mai degraba incurajand activitati care pot reda starea de spirit potrivita, o atitudine pozitiva.

O recomandare poate fi bratara cu charm, de asemenea disponibila in magazinul online Old Skipper. Charmul este disponibil si in culoarea albastra si se spune ca reprezinta un talisman de protectie contra energiilor negative din jur.

Atat aceasta, cat si alte modele interesante pot fi vizualizate pe oldskipper.ro. Alege modelul preferat si comanda-l online. Poti achita prin card bancar, deci sa reduci pe cat posibil contactul fizic. Coletul iti va fi adus de curier intr-un termen scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.