Calatoria-pasiunea ta

, Calatoria-pasiunea ta

Iesi din zona ta sigura, de confort, si fa ceva ce nu iti sta in caracter pentru a te simti mai viu si mai extraordinar ca oricand. Pentru mine, asta este motivatia cea mai mare pentru a calatori. Cateodata chiar si cea mai brusca nevoie de a calatori fara vreo destinatie anume si fara limite, este cea mai buna.

Experienta de viata nu poate fi invatata, cumparata sau inchipuita. Este ceva care trebuie trait in primul rand de oricine si este cel mai bun motiv pentru a vizita alte tari si a castiga experienta de viata, dar si increderea de care ai nevoie in viata ta de adult.

Invinge-ti temerile, depaseste-ti limitele si traieste sentimentul de razbatere prin propriile piedici pe care ti le pui. A folosi transportul public intr-o tara straina in care nici nu cunosti limba este o mare provocare chiar si pentru cei mai experimentati calatori. Trebuie sa fii permanent atent si pregatit pentru orice fel de situatie.

Daca vrei sa intorci o noua pagina din viata ta si sa pasi pasi buni spre un viitor mai luminos pentru tine si pentru oamenii din jutul tau, insa nu ai suficient timp si dorinta pentru a face asta, asta este un alt bun motiv pentru a calatori. Mergi pentru o perioada intr-o calatorie si intoarce-te acasa cu noi perspective de viata. Poate ca nici nu mai este nevoie sa te intorci deloc daca ai gasit ceea ce ai cautat.

Cateodata cei mai multi dintre noi trec prin anumite etape in viata cand simtim ca nimic nu merge asa cum vrem in viata noastra. Doar ne trezim, mergem la munca, venim acasa si mergem la culcare, si simtim ca si cum ne-am fi pierdut total entuziasmul in viata.

Acesta este cel mai bun moment cand ar trebui sa mergem in diferite locuri ale lumii pentru a ne reaminti noua insine de ce suntem acolo in primul rand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.