Cafeaua buna la toate

, Cafeaua buna la toate

Te afli in jumatatea de populatie bautoare de cafea zilnic, a Romaniei? Dupa ani si ani de dat peste cap cani de cafea in fiecare zi, aceasta activitate matinala te-a plictisit? Vrei sa incerci o metoda mai sanatoasa de a-ti incepe ziua sau o metoda mai decadenta? Da la o parte frisca din cafea si condimenteaza-ti bautura cu aceste neobisnuite adaosuri.

Unt in cafea

Atat de bizar cum suna, untul in cafea nu este chiar un concept nou, de fapt. In Singapore, boabele de cafea sunt prajite in unt inainte de a fi date la filtru si de a ajunge in cana ta. Adaugand o mica cantitate de unt in cafeaua ta de dimineata devine in timp o practica destul de populara.

Untul va da o oarecare moliciune, ca o crema, bauturii tale. Gustul de unt iese in evidenta, insa se echilibreaza bine cu amaraciunea cafelei. Un plus al acestei combinatii este faptul ca multi bautori de asa ceva au remarcat ca odata ce beau cafea cu unt ii face sa se simta mai satui, ceea ce poate fi un aspect bun pentru cei care se afla la diete restrictive la calorii.

Cafea antiglont

Profund inrudita cu untul in cafea este din ce in ce mai cunoscuta cafea antiglont, care a fost creata de Dave Asprey, pe blogul Bulletproof Executive. Creatia lui Asprey cere de asemenea adaugarea de unt, desi se prevede sa folosesti doar unt nesarat, fara grasime. Include de asemenea adaugarea de putin ulei de cocos sau de ulei de samburi de palmier.

Aceste uleiuri sunt procesate foarte usor de catre ficat si sunt apreciate pentru ca incurajeaza o crestere a energiei, in timp ce scade depunerea de grasime. Cafeaua antiglont este asa proclamata pentru ca promoveaza o energie ridicata, scaderea grasimii si functionarea mai buna a creierului..si in acelasi timp are si un gust foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.