Blog sau site – ce sa alegi

, Blog sau site – ce sa alegi

Ambele sunt site-uri la baza. Ambele te pot ajuta sa castigi bani. Ambele pot fi folosite in folosul propriu. Care este marea diferenta intre un site si un blog?

Un raspuns rapid ar spune ca un blog este un site dinamic pe care il poti folosi fara prea multe cunostinte de programare, usor de updatat si actualizat. Un site, pe de alta parte, este static, folosit in principal pentru gasirea de informatii.

Un site poate sa dureze mai mult pana sa fie pornit, in principal datorita faptului ca procesul de construire a paginilor consuma mai mult timp. Necesita de asemenea mentenanta si un buget initial pentru pornire, in timp ce blogurile raman gratuite intr-o oarecare masura.

Un mit creat in mediul online spune ca blogurile domina cautarile Google, deoarece sunt bogate in continut, ceea ce este foarte agreat de motorul de cautare. Acest mit pare real numai pentru ca apar din ce in ce mai multe bloguri in toata lumea, intr-un ritm mult mai rapid decat site-urile. Asta nu inseamna insa ca site-urile sunt slabe din acest punct de vedere. Conceptia gresita este faptul ca Google agreaza mai mult continutul si de aceea plaseaza blogurile peste site-uri. Daca veti incerca totusi niste cautari aleatorii veti vedea ca nu tot timpul blogurile predomina in cautari.

Site-urile sunt mult mai stabile decat blogurile. Continutul creat pe un site ramane acolo si continua sa genereze venituri, in timp ce blogurile au nevoie in continuu de continut proaspat pentru a produce bani. In general site-urile sunt mai bune pentru scop de marketing. Preturi si produse, procedee de fabricatie, discounturi si detalii de distributie sunt mai usor de oferit prin intermediul unui site.

Aceste cateva deosebiri intre bloguri si site-uri va vor ajuta in luarea deciziei potrivite. Ceea ce este mai indicat pentru afacerea sau scopul personal poate fi oferit prin internet, cu ajutorul unui blog sau a unui site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.