Aspecte legate de oamenii timizi

, Aspecte legate de oamenii timizi

Cel mai enervant lucru legat de natura de om timid este faptul ca mereu cei din jur te considera un introvertit. Daca esti putin mai rezervat legat de o propunere, de a cunoaste noi oameni sau de a vorbi in fata tuturor, asta nu te face automat un introvertit. De fapt, mai mult de atat, oamenii timizi isi au avantajele lor.

Acestia gandesc la rece si destul de mult la ceea ce au de gand sa spuna in momentul urmator. Nu ii ia gura pe dinainte degeaba si nu vorbesc niciodata fara sens, insa cu toate astea de cele mai multe ori ba nu sunt incurajati sa vorbeasca mai mult, ba li se pare ca totusi ceea ce zic nu e bine si se inchid din nou in cochilia lor.

Si chiar daca sunt considerati tot timpul niste introvertiti si niste persoane oarecum antisociale, indivizii timizi nu sunt chiar asa, desi exista si cazuri dintre acestea. Cei care nu se gasesc in aceasta categorie sunt foarte frustrati atunci cand sunt apelati ca niste indivizi fara viata sociala si fara vreo vointa pentru asa ceva.

Hey, nu toata lumea este la fel de open-minded si de prietenoasa sau populara ca tine, asadar intelege acest lucru si accepta-i pe cei din jurul tau, pentru ca noi toti avem calitatile noastre si lucrurile care ne fac unici in felul nsotru in aceasta lume mare.

De obicei, persoanele cu un comportament mai putin deschis si sociabil nu sunt foarte incantate atunci cand vine vorba de a spune deschis ce au pe inima si de a vorbi clar si raspicat in fata unui auditoriu.

Ideea ca o gramada de ochi, de minti si de dete ii vor urmari pe tot parcursul speech-ului ii terorizeaza, dar mai ales acele fete care fac grimase, cele care gesticuleaza si dau din cap dezaprobator sunt cele mai enervante si cele mai de temut din acea sala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.