App-uri de care trebuie sa stii

, App-uri de care trebuie sa stii

Daca esti student anul acesta mai mult ca sigur ai nevoie de o gramada de documente de diferite feluri si din diferite domenii pentru a te putea descurca in cele mai complicate situatii. Asadar, de ce sa nu folosesti un spatiu de stocare online care sa iti permita sa iti acumulezi toate informatiile si documentele intr-un singur loc si care sa iti fie mereu la indemana.

Venmo este o aplicatie gratis ce iti conecteaza dispozitivul mobil cu contul din banca pentru a face mai simplu pentru tine a restitui banii pe care ii datorezi fara a mai avea nevoie sa folosesti bani gheata.

Cu ajutorul acestei aplicatii, iti poti impartasi platile cu prietenii, poti aduna bani de la oamenii care ti-i datoreaza, iti poti plati facturile si mult mai multe alte chestii de genul.

De cate ori ti-ai pierdut vreodata portofelul in campus? In timp ce tu inca te gandesti la asta, noi suntem gata sa iti prezentam Lemon Wallet, o aplicatie care te va ajuta sa eviti o asemenea situatie neplacuta sau sa-ti gasesti portofelul atat de repede pe cat l-ai si pierdut.

Lemon Wallet iti permite accesul la protectie importiva furturilor, si va deveni cel mai convenabil portofel mobil din cate au existat vreodata.

Studentii de facultate au parte des de probleme cu banii. Si chiar daca ai destule economii facute, acestea tind mereu sa dispara. Nu lasa asta sa se intample, si descarca Mint.com pentru a-ti controla bugetul si pentru a vedea pe ce iti cheltui banii de obicei. Cine stie? Poate ca vei deveni mult mai responsabil.

Simti ca toate aceste aplicatii cool pentru telefon care sunt special create pentru studentii de facultate sunt ceea ce ai nevoie? Le utilizezi frecvent sau macar ai folosit vreodata vreunul din ele? Sau poate ca mai cunosti si alte aplicatii grozave care merita a fi cunoscute si de catre altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.